BYE! Nutrition

Natuurlijke voeding voor optimale prestatie!
Image

Met de producten van BYE! Nutrition zijn we altijd bezig hoe we producten kunnen maken van zo’n hoog mogelijke kwaliteit zodat je echt het beste uit jezelf kan halen, dit dan wel op een natuurlijke manier.

Daarom zoeken we de ingrediënten voor onze producten niet in laboratoria maar op velden, akkers en boomgaarden, de samenstelling van de producten maken we op basis van wetenschappelijk gebaseerde onderzoeken zodat we vernieuwend, goed en gezond zijn. Daarnaast is de smaak maar ook de bite erg belangrijk. Als iets niet lekker smaakt eet je het vaak niet genoeg en zodra de bite niet goed is, is het vaak lastig om voeding tot je te nemen als je hartslag erg hoog is. Dus ook juist hiernaar hebben we gekeken en zo hebben we al onze producten ontwikkeld om het beste uit jezelf te halen.

Vandaar ook onze samenwerking met Roompot - Nederlandse Loterij, we willen als echt Nederlands merk de Nederlandse sporters nog verder helpen om het beste uit zich zelf te halen!

Vooral in meerdaagse koersen waar ik naar een paar dagen last van mijn maag kreeg met als gevolg: buikkrampen. Ik ben daardoor meer gaan kijken naar welke voeding ik eigenlijk tijdens de inspanning nam en tot de conclusie kwam dat de meeste sportvoeding die ik tot me nam grotendeels uit chemische bewerkt voedsel bestond en per wedstrijd 2 keer het maximaal aan aspartaam binnen kreeg. Ik dacht dit moet anders!! Hoe kan ik nou het beste uit mijn lichaam halen tijdens sporten als het continu aan het vechten is met het verwerken van de voedingsmiddelen die niet goed voor me zijn.

In die tijd ben ik gaan zoeken naar sportvoeding dat op een meer natuurlijke manier gemaakt was, ik kwam er als snel achter dat
dit erg moeilijk te vinden is en wat ik vond was vaak droog of totaal niet lekker. Dit moet anders kunnen, de natuurlijke voeding die ik doordeweeks eet is ook gewoon lekker, daar begon de start van BYE! Nutrition.

“Wat wij gecreëerd hebben is een assortiment van natuurlijk producten. Ze zullen sporters op alle niveaus helpen hun doelstellingen te bereiken.”

“Bij BYE! geloven we in het feit dat natuurlijke sportvoeding je lichaam verder helpt dan chemisch bewerkte producten.”

Bent u nog niet overtuigd? Het bewijs zit in de smaak!
image
Trees for all

Samen voor een groene toekomst

Trees for All zorgt voor meer bomen en bos wereldwijd, en investeert daarmee in de toekomst van onze planeet. Samen met hun planten we, per zoveel verkochte producten, 2 bomen. Een paar keer in het jaar zullen we melden hoeveel bomen we hebben geplant en hoeveel voortkomen uit de verkopen van onze sportvoeding!

Meer informatie

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

BYE! Nutrition

Officieel dealer worden van BYE! Nutrition?

Stuur ons een e-mail met daarin je NAW-gegevens en we nemen direct contact met je op!

E-mail sturen Sluit